Fira Verd-lloc de Bell-puifg 2024

Repercussió Fira Verd-lloc de Bell-lloc d’Urgell 2024

Una trentena d’expositors van vendre tota mena de productes com mel, pa sense gluten, formatges del territori, espirulina o kombucha.

Infolleida

plaurgelltv.cat, EL PLA D'URGELL TV

Fira Verd-lloc clausura la primera edició amb la demanda de continuïtat.
Josep Antón Pérez

comarquesdeponent.com, COMARQUES DE PONENT

Cobertura Fira Verd-lloc de Bell-lloc d’Urgell 2024

Els objectius de la fira són integrar les tendències i avantguardes entorn de l’alimentació sostenible, els hàbits de consum responsable i les iniciatives territorials de caire social.

promocioeconomica.cat, Patronat de Promoció Econòmica

Bell-lloc d’Urgell es transforma en un mosaic de colors, aromes i sons que reflecteixen la riquesa de la cultura i la tradició locals.

viulafesta.cat, VIU LA FESTA

La regidora d’Educació, Cultura i Turisme de Bell-lloc, ha dit: “reivindiquem el territori, els productes de proximitat, i a la Fira es podrà comprovar”.

naciodigital.cat, NACIÓ DIGITAL

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha subratllat “la importància d’aquesta fira com a plataforma per abordar els canvis en l’alimentació i posar en valor els productes locals”.
Oriol Almacellas

territoris.cat, TERRITORIS - EL PLA D'URGELL

Després d’una setmana plena d’activitats prèvies, la Fira Verd-lloc, el certamen de l’alimentació saludable de Bell-lloc d’Urgell, arriba al seu moment àlgid aquest cap de setmana.

alimentsdelterritori.cat, ALIMENTS DEL TERRITORI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha subratllat “la importància d’aquesta fira com a plataforma per abordar els canvis en l’alimentació i posar en valor els productes locals”.

guiaactivitats.aralleida.cat, ARA LLEIDA

La Fira Verd-lloc de Bell-lloc d’Urgell és un esdeveniment que celebra la vida saludable i el benestar des de tots els àmbits.

festescatalunya.com, FESTES CATALUNYA

La Fira Verd-lloc compta amb el suport de diverses entitats i empreses locals, així com de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya, demostrant el fort compromís de la comunitat amb la promoció de l’alimentació saludable i sostenible.

lleidadiari.cat, LLEIDA DIARI

El concepte de salut està estretament lligat al benestar i cada cop és més latent la necessitat social de conèixer nous productes, hàbits i iniciatives que tendeixin a un consum responsable, respectuós amb el medi ambient i el propi cos.

Daniel Hurtado

laciutat.cat, LA CIUTAT

Per la seva banda, Joan Talarn va destacar “la importància de tenir una fira com aquesta que ens parli d’allò que està passant la món en l’actualitat, i que està relacionat amb els canvis en l’alimentació”.

lamanyana.cat, LA MAÑANA