Repercussió Fira Verd-lloc de Bell-lloc d’Urgell 2024
Una trentena d’expositors van vendre tota mena de productes com mel, pa sense gluten, formatges del territori, espirulina o kombucha.
Cobertura Fira Verd-lloc de Bell-lloc d’Urgell 2024
Els objectius de la fira són integrar les tendències i avantguardes entorn de l’alimentació sostenible, els hàbits de consum responsable i les iniciatives territorials de caire social.
Després d’una setmana plena d’activitats prèvies, la Fira Verd-lloc, el certamen de l’alimentació saludable de Bell-lloc d’Urgell, arriba al seu moment àlgid aquest cap de setmana.
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha subratllat “la importància d’aquesta fira com a plataforma per abordar els canvis en l’alimentació i posar en valor els productes locals”.
El concepte de salut està estretament lligat al benestar i cada cop és més latent la necessitat social de conèixer nous productes, hàbits i iniciatives que tendeixin a un consum responsable, respectuós amb el medi ambient i el propi cos.
Per la seva banda, Joan Talarn va destacar “la importància de tenir una fira com aquesta que ens parli d’allò que està passant la món en l’actualitat, i que està relacionat amb els canvis en l’alimentació”.