Fira Verd-lloc de Bell-puifg 2024

Programa Fira Verd-lloc de Bell-lloc d’Urgell 2024

Dissabte 18:

De 11h a 13h Activitat esplai La Costereta al Parc Exterior La Cultural
12:45 h a 13:45h Narració oral “Contes amb molt bon gust” per a  públic familiar amb la llibreria El Genet Blau. @llibreriaelgenetblau
18h a la Sala polivalent La Cultural (1a planta): Cinema infantil Òmnium Cultural
La increïble història de la Pera gegant
https://www.packmagic.cat/films/la-increible-historia-de-la-pera-gegant/

Diumenge 19:

De 9:00 h a 10:30 h: Caminada saludable al Mirador dels Tossalets.
Itinerari 5 de la  Xarxa Itineraris Saludables i Culturals de Bell-lloc.
Col·labora Club Alpí Bell-lloc, Aigua Veri i Plus Fresc
Lloc inici i final: Parc de La Cultural

10:30 h Obertura de la FIRA

10:30 h Esmorzar Saludable popular
Col·labora: Horts Calvís i Plus Fresc
LLoc: Exterior espai demostracions Parc

De 10:45 a 11:30 h: Cuina en directe: Plats catalans cada dia del projecte PEAC Plats Catalans Saludables.
Col·labora: Fundació Alícia – Descarregar Presentació
Lloc: Interior La Cultural

D’11:30 a 12:45 h: Taula Rodona:  “És possible una alimentació saludable cada dia?
Jordi Barri, CEO Grup Teresa Carles Flax & Kale
Roser Martí, nutricionista i presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya
Grup de Consum l’Aixolet
Col·labora: Fundació Alícia
LLoc: Exterior espai demostracions Parc

De 12:45 a 13:30 h: Cuina en directe amb Sergi de Meià receptes amb peix de la Peixateria Orrit
Col·labora Fundació Alícia
Lloc: Interior La Cultural

De 14:00 a 14:45 h: Cuina en directe amb Teresa Carles
Col·labora: Grup Teresa Carles Flax & Kale
Lloc: Interior La Cultural

De 15:00 a 16:00 h: Com es fa la mel?
Vine a descobrir com les abelles fan la mel i com es practica l’apicultura natural i regenerativa mentre coneixem i tastem els seus productes amb Aida Palau Roca de @lesapicultores
Col·labora: Les Apicultores
Lloc: Espai demostracions Parc

De 15:30 a 16:30 h: Cuina en directe de Tàrtar de truita de riu fumada amb poma i alls tendres amb Oriol Solé
Col·labora: Restaurant Boria de Bell-lloc d’Urgell
LLoc: Interior de La Cultural

De 17:00 a 17:45 h: Cuina en directe de Te gelat amb fruita natural amb Víctor Nicolau.
Col·labora: Plus Fresc
Lloc: Interior La Cultural

INTERIOR:

Espai de cuina en directe
Zona comunitària entitats del municipi (antic bar)
Expositors de menjar

EXTERIOR:

Zona amb taules i cadires per a degustació
Espai familiar amb Jocs rurals tradicionals – d’11h a 15h i de 16h a 18h
Carro de contes infantils – d’11 h a 14 h i de 17 h a 18 h
Música en directe – de 14:30 h a 16:00 h
Espai demostracions
Expositors de begudes (Servei de copes amb fiança de 3€)

Dimarts dia 14:

17:30 h Berenar Saludable Club Esportiu Bell-lloc
Lloc: Pavelló Municipal de Bell -lloc

 

19:30 h Xerrada “Estem sobrealimentats, però alhora desnodrits?” a càrrec de Josep Cuenca, nutricionista i psiconeuroimmunòleg.
Organitza: Llar del Jubilat
Lloc: Sala Multifuncional de La Cultural

 

Dimecres dia 15:

A les 19:30 h 8ª Conferència  “Alimentació Saludable i sostenible: Com reduir l’impacte mediambiental de la nostra alimentació” de l’aula d’extensió universitària amb la Sra. Lourdes Tecchia Sotelo, dietista-nutricionista especialitzada en nutrició comunitària.
La conferència és adreçada a les persones matriculades a l’Aula d’Extensió Universitària

 

 

Xarxes de la Fira